Slagter Tranholm ApS

Sensommertilbud

Kom med indenfor i slagterens butik. Efteråret er også årstiden for hygge omkring madlavningen hjemme i køkkenet - og slagteren har lige nu en række af gode bud på, hvad du skal lave.

Tilbuddene er gældende fra onsdag den 30. september t.o.m. lørdag den 10. oktober 2020.

Se sensommeravisen her (pdf)

Wienerschnitzel

En paneret kalveschnitzel er basis for den ægte wienerschnitzel, der som navnet antyder stammer fra Wien. Brasede kartofler, kogte ærter og smørsovs er det helt klassiske tilbehør. Til den danske version af wienerschnitzlen hører en ”dreng” – den lille benfri sild med kapers og revet peberrod ovenpå en citronskive. En fantastisk klassiker!

Til 2 personer.
Pr. bakke kr. 145,00

Friskhakket skinke- & oksesmåkød

Friskhakket kød har en helt særlig smag, en dejlig duft af friskt kød samt en konsistens der er til at arbejde med, når bøfferne eller frikadellerne skal formes. I dagens Danmark er hakket kød ikke bare hakket kød. Vi kan i dag blandt andet købe plantefars og gaspakket hakkekød. Men for os er kødet friskhakket uden tilsætning.
Hos mad med mere-slagteren hakker vi kødet, når kunden bestiller det. Sådan har vi altid gjort – og det bliver vi ved med. Vi ved, at høj kvalitet aldrig går af mode. Vi sorterer kødet, og vi ved hvordan den bedste fedtmarmorering skal være. Det er dansk. Og vi hakker selvfølgelig kødet, mens du kigger på det. Det er din garanti for det bedste produkt.

Ta' 1 kg af hver kr. 139,00

Mørbradpakke

De små delikate pakker er en spændende sensommernyhed. Her er svinemørbrad formet som en lille skål og dernæst fyldt med en lækker svampetatar, der under tilberedningen afgiver en dejlig smag til det sarte kød. Skinken rundt om mørbraden giver retten et knasende element. Pakkerne er snøret som en rosettesteg, så de holder den flotte form ved serveringen.

Ta' 2 stk. kr. 75,00

Svineskank med coleslaw

En middag i luksusklassen. Din slagter har gjort forarbejdet for dig – og resultatet er en super mør og saftig svineskank, hvor kødet falder fra benet. Og så er der knasende sprøde svær hele vejen rundt. Server den med en klassisk coleslaw.

Pr. stk. kr. 119,00

Kotelet med mos anno 2020

Skal det være nemt men samtidig spændende, så prøv vores kotelet med mos anno 2020. En saftig kotelet skåret af svinekammen er brunet godt af og derefter toppet med en hjemmerørt kartoffelmos. I midten gemmer sig en cremet kantarelsauce. Det hele er klar til at sætte i ovnen – og uden forarbejde er din middag klar efter ganske kort tid. Med vores Meat accessories som det grønne tilbehør har du på ingen tid fremtryllet et lækkert aftensmåltid.

Ta' 2 stk. kr. 89,00

Meat accessories

Med vores lækre udvalg af Meat accessories behøver du ikke tænke på tilbehøret til det gode kød. Vi hjælper dig på vej – og der er meget at vælge imellem. Vi dækker hele måltidet. Lige nu tilbyder vi to nye sensommervarianter – nemlig bagte rødbeder og en spændende pære- og grønkålssalat.

Frit valg
Ta' 2 stk. kr. 69,00

Høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges er en klassisk ret, som rigtig mange holder af. Prøv slagterens hjemmelavede fyld – en dejlig tyk og cremet sovs med aspargesstykker og mundrette bidder af kogt hønsekød. Det er en fantastisk ret, der ofte bringer mange minder frem.

Til 2 personer kr. 75,00

Slagterpålæg

Efter en dejlig sommerferie byder hverdagen igen på halvsure opgaver og trælse udfordringer. En af dem er måske at smøre madpakker til hele familien? Sådan behøver det ikke at være. Lige nu får du 4 lag slagterpålæg til en god pris – kvaliteten er ægte hjemmelavet og helt i top. Du kan næsten være helt sikker på, at der ikke ”kommer noget med hjem” i madkassen igen efter en lang dag!

Ta' 4 lag kr. 65,00

Spegepølser

Hvad vil du helst have på et godt stykke rugbrød? Det er et godt spørgsmål! En ting du ikke kan sætte spørgsmålstegn ved, er kvaliteten på slagterens spegepølser. Den er altid helt i top. Slagteren har selv udvalgt ingredienserne, afstemt smagen, røget spegepølsen og den sælges kun hos mad med mere. Slagterens spegepølser er og bliver en sikker pålægsfavorit!

Pr. stk. 70,00
Ta' 2 stk. kr. 135,00

Hjemmelavede egnsretter

Har du en travl hverdag – eller har du blot behov for, at der er hjælp at hente i forbindelse med tilberedning af aftensmåltidet?

Så skulle du prøve mad med meres egnsretter. Det er næsten som take-away. Det er nemt og så er det lækkert. Og aftensmaden bliver ikke blot nem – den er også fyldt med lækre råvarer.
Det eneste, du selv skal sørge for, er tilbehøret så som ris, pasta eller kartofler samt evt. grøntsager

Frit valg
Pr. stk. 69,00
Ta' 5 bakker kr. 299,00

Brunch

Brunch

• Rullepølse med sky og løg
• Spegepølse med sky og løg
• Leverpostej med bacon og champignon
• Scrambled æg med bacon og hjemmelavede brunchpølser
• Pandekager med friskost og røget laks
• Brieost
• Frisk frugt og bær
• Brød og smør

Minimum 5 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
115,00