En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?
Bestil vores lækre weekendmenu. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.
Uge 2 - 15.-16. januar
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og stegte grønsager.
Uge 3 - 22.-23. januar
Svinekotelet med æblesalat og krydderkartofler.
Uge 4 - 29.-30. januar
Osso Buco med kartoffelmos og gremolata.
Uge 5 - 5.-6. februar
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, ”dreng” og paprikasovs.
Uge 6 - 12.-13. februar
Svinemørbrad fyldt med persille med hvide kartofler, flødesovs og mormor-salat.
Uge 7 - 19,-20. februar
Beef Wellington med kartoffelmedalje og rødvinsglace.
Uge 8 - 26.-27. februar
Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, vildtsovs og waldorfsalat.
Uge 9 - 5.-6. marts
Vildtgryde med svampe, rodfrugter og baconmos.
Uge 10 - 12.-13. marts
Indbagt mørbrad med hvide kartofler, svampesovs og dagens salat.
Uge 11 - 19.-20. marts
Langtidsbraiseret oksebryst med rodfrugter, ølsovs og dagens salat.
Uge 12 - 26.-27. marts
BBQ-ben med ristede kartoffelbåde, aioli og dagens salat.