Slagter Tranholm ApS

Weekendmenu

Det er nemt og lækkert

En hyggelig aften med familien eller gode venner? Og god mad, selvfølgelig. En skøn tanke - men "lege gourmetkok" sidst på en travl uge ..?

Bestil vores lækre weekendmenu. Du får friske råvarer og minimal tilberedning. Maden skal blot en tur i ovnen, før du kan sige værsgo - og høste roserne for en fantastisk middag.

Pr. person kr. 95,00

Weekendmenu må gerne forudbestilles.
Sælges fredag og lørdag.

Uge 2 - 15.-16. januar
Boeuf Bourguignon med kartoffelmos og stegte grønsager.

Uge 3 - 22.-23. januar
Svinekotelet med æblesalat og krydderkartofler.

Uge 4 - 29.-30. januar
Osso Buco med kartoffelmos og gremolata.

Uge 5 - 5.-6. februar
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, ”dreng” og paprikasovs.

Uge 6 - 12.-13. februar
Svinemørbrad fyldt med persille med hvide kartofler, flødesovs og mormor-salat.

Uge 7 - 19,-20. februar
Beef Wellington med kartoffelmedalje og rødvinsglace.

Uge 8 - 26.-27. februar
Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, vildtsovs og waldorfsalat.

Uge 9 - 5.-6. marts
Vildtgryde med svampe, rodfrugter og baconmos.

Uge 10 - 12.-13. marts
Indbagt mørbrad med hvide kartofler, svampesovs og dagens salat.

Uge 11 - 19.-20. marts
Langtidsbraiseret oksebryst med rodfrugter, ølsovs og dagens salat.

Uge 12 - 26.-27. marts
BBQ-ben med ristede kartoffelbåde, aioli og dagens salat.